in the bedroom [film]

Amerika'da yaşayan 30-40 yaşlarında bir kadınsanız ve çocukluğunuzda radyodan dinlediğiniz radyo tiyatrolarını özlemle anıyorsanız işte size görüntülü bir radyo tiyatrosu.

Amerikalı orta sınıf bir ailenin dramına tanıklık ediyoruz.

Ailenin oğlu, eşinden ayrı yaşayan iki çocuklu dul bir kadınla birliktedir. Kadının kocası henüz boşanmadıkları için devamlı ikinci bir şans istemektedir ama hep red edilir. Karısının yaşadığı ilişkiyi bilen adam (daha fazla dayanamayıp olay çıkardığı bir gün) karısının (genç üniversite öğrencisi) sevgilisini vurur.

Ölen çocuğun annaesiyle babası bu ilişkiye izin verdikleri için birbirlerini suçlarlar. Bu arada olayı kaza olarak değerlendiren mahkeme, kadının katil olan kocasını bırakır. Buna dayanamayan çocuğun babası da kendi arkadaşıyla plan yapıp intikam almaya karar verir.

Katili silah zoruyla ormana götürüp vurur ve gömer.

Bütün bunlar gereksizin de ötesinde binlerce ayrıntı ve yüzlerce sahneyle uzatılıp uzatılıp filmi iki saatin üzerine çıkartarak insanı sıkıntıdan patlatıyor.

Böyle filmleri ne diye çekerler, kim seyreder, bunun senaryosunu yazan insan sıkıntıdan ölmediyse ne zaman intihar eder, benim şansıma seçtiğim film niye bu kadar kötü olur bilmiyorum ama siz bilip öğrenin diye yazdım ki imdb puanına aldanıp da seyrederek vaktinizi boş yere harcamayın.